Security Code:
security code
Please enter the security code:

Trimite

 

Program audiente:


Marți: 12.00 – 14.00
Joi:     10.00 – 12.00

 

Instructiuni

În câmpurile Nume / Prenume se vor completa numele și prenumele persoanei pentru care solicită programare;

Câmpul Telefon se vor completa cu numarul dumneavoastra e telefon;

În câmpurile E-mail  se va completa adresa dumneavoastra de e-mail la care se va primi confirmarea si datele programării;

În câmpul Data si ora se va alege data si ora la care se doreste programarea;

Data si ora disponibilă este colorată in albastru.

Bifaţi câmpul  Accept termenii si conditiile ( detalii )* dacă sunteţi de accord cu preluarea datelor personale introduse in formular.  În cazul în care nu doriți să completați toate datele personale, vă rugăm să utilizaţi canale alternative de comunicare cu instituţia noastră pentru a face o programare in audientă.

Pentru siguranţă, introduceti  codul de securitate ( Security Code ) in campul destinat acestuia.

Finalizarea programării prin selectarea câmpului Trimite va transmite la adresa de e-mail indicată un mesaj (verificați și folderul SPAM) prin care se confirmă programarea. Urmati instrucţiunile primite in mesajul de confirmare.

PRECIZĂRI

Programarea este gratuită și netransmisibilă;

Neprezentarea la data și ora programată, neconcordanţa între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) și datele de identificare ale persoanei care se prezintă,  duc la anularea programării.

In cazul in care nu vă mai puteţi prezenta la data si ora programată, vă rugăm sa trimiteţi un e-mail la: cirps_spcepbn@bn.e-adm.ro.

Menţionăm că nu se pot furniza informaţii în legătura cu programări online efectuate, pe alte adrese de email decât cea furnizată de titularul solicitării cu ocazia completării şi transmiterii formularului online de programare.

* Completarea efectivă a Formularului  și transmiterea lui, reprezintă acordul dumneavoastră de prelucrare a datelor cu caracter personal prin această formă de comunicare. În cazul în care nu doriți să completați toate datele personale, vă rugăm să utilizați canale alternative de comunicare cu institutia noastra.